Forret. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 1 time. Let at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 4 personer.
# Ingredienser
til Marvben, kogte
4 marvben
1 spsk salt pr. l koge vand
Tilbehør:
4 skiver (ristet) rugbrød
groft salt
*
Sådan laves Marvben, kogte
1. Skrab benene fri for urenheder og kød og skyl dem.
2. Bring vand og salt i kog og lad benene koge 1 time heri.
3. Tag benene op af vandet, gør det forsigtigt og hold benet
vandret.
Pak en ren tøjserviet om den ene ende og læg marvbenene på
et opvarmet fad.
4. Server straks sammen med (ristet) rugbrød og groft salt.
Tips: Et stykke alufolie kan pakkes om enderne før kogning,
det holder på marven.
Se også Bordelaisesauce.
Rå marvben kan fryses. Holdbarhed: ca 1 måned.
Se alle de bedste opskrifter med Marv
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------