Groft rugbrød smager fantastisk i en toast med lun, blød
brie og søde blåbær. Lav den på grillpande eller i ovnen. 4 Personer
# Ingredienser
8 skiver rugbrød eller pumpernickel
(små skiver)
4 spsk blåbærsyltetøj
175 g brie
friske blåbær, til servering
*
Sådan gør du
Varm en grillpande eller toaster op.
Halver skiverne af rugbrødet, og kom lidt syltetøj på.
Læg en skive brie på halvdelen, og brug den anden halvdel
som top.
Steg toastene i 5-6 min., til brødet er stegt og osten varm.
Server toastene med ekstra syltetøj og friske blåbær til.
Tips: Toastene kan også laves i ovnen, ved 225 °C eller
grill.
Brug evt solbærsyltetøj i stedet for blåbær.
Se flere dejlige opskrifter med blåbær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter