Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Natmad
1
2
3
Alfredos natmad
Vi ved hvem denne Alfredo var - men et godt stykke natmad opfandt han! Peberfrugt, pølse, krydderier og æg - så er natmaden reddet
Amerikansk ostefondue
I den amerikanske variation, så refererer ordet fondue primært til en ret, som består af smeltet ost kombineret med sherry.
Andepostej - Kogebog.dk er bedst 💘
En dejlig, nem opskrift på andepostej serveret med syltede agurker eller asie til, måske med dejlig hjemmelavet peberrodssnaps til.
Avocadotærte med ørredrogn
Kontrasten mellem de sprøde bunde og det cremede fyld gør denne forret til en helt særlig oplevelse. Det her er en virkelig speciel godbid at sætte tænderne i!
Bagekartofler med 3 slags fyld
Byd på disse små bagekartofler, med en grøn salat som en middagsret, til natmad, eller som et indslag på en varm buffet. Sundt og godt fyld
Bladselleri med flødeostefyld
Læg en portion dressing på bladselleristilkene og top med agurk, sardelfilet og flødeost. En meget flot anretning til en forret, en buffet, natmad eller blot til 1 person
Bladselleri med leverpølsefyld
Læg en portion dressing på bladselleristilkene og top med kvark og leverpølse. En meget flot anretning til en forret, en buffet, natmad eller blot til 1 person
Bladselleri med Roquefortfyld
Læg en portion dressing på bladselleristilkene og top med blåskimmelost. En meget flot anretning til en forret, en buffet, natmad eller blot til 1 person
Bladselleri med skinkefyld
Læg en portion dressing på bladselleristilkene og top med strimler af spegeskinke. En meget flot anretning til en forret, en buffet, natmad eller blot til 1
Bondeomelet med variation
Opskriften på bondeomelet stammer formodentlig fra Frankrig, for udgangspunktet er en fransk omelet. Men denne opskrift er brugt af mange gode kokke.
Broccoli i frakke
Alle typer kål passer godt til røget kød, og broccoli er bestemt ingen undtagelse. Her serverer vi den sammen med skinke i en fin senneps- og estragonfløde.
Broget biksemad
Denne herlige "efter teateret" ret, er nem og hurtig natmad hvis man føler sig lidt småsulten, eller efter en god aften i byen, med vennerne.
Bruschetta med parmaskinke - De bedste
Bruschetta er en antipasto, forret fra Italien bestående af grillet brød med variationer af toppings. Her får du bruschetta i 5 spændende udgaver.
Butterdejsfristelse
En spændende og sprød "pakke" med dejlig cheddarost og røget skinke. Fristende lækkert til en forret, en drink før maden eller på buffetbordet.
Butterdejshuse med havets fristelser
Frossen butterdej og skaldyr fra pakke eller dåse gør, at denne fine ret er hurtig at stille på bordet.
Bøftoast à la nuit
Med oksefilet og løgsmør får disse gratinerede bøffer et rigtigt strejf af luxus. Server dem som natmad med et godt glas vin. Det smager saftsuseme godt.
Champignon-omelet på toastbrød
En anderledes og smuk måde at servere en omelet på. Den rulles sammen og skæres ud næsten som en roulade og serveres på sprøde toastbrød. Bare let og lækkert
Champignonpirogger
Frossen butterdej er god at anvende til pirogger af denne type. Nemt og lækkert! Hjemmelavede pirogger - til udflugt og frokost.
Ciabatta med skinke og tomat - De bedste
Lækker hjemmelavet sandwich i ciabatta med skinke, ost, tomat, rucola salat og sennepsdressing. Her får du ciabatta i 5 spændende udgaver.
Cocotte æg med tomater og landbrød - Kogebog.dk er bedst 💘
Æg i 4 cocotter med soltørrede tomater er supernemt at lave til tapas, picnic eller brunch. Server dem i små ildfaste skåle og sæt stemningen.
Cornish pasties - bedst på Kogebog.dk 💘
De kunne indeholde kød og grønsager i den ene ende og fx æblemos i den anden. På den måde var der både hovedret og dessert i et.
Crepêspakker med skaldyrsfyld
En rigtig luksuspakke med lækkert skaldyrsfyld. Indbydende og spændende ser de ud på fadet. Det smager saftsuseme godt. Denne opskrift hitter netop nu!
Croque Madame
En opskrift på Croque Madame og Croque Monsieur, perfekt til frokost eller natmad. Nem og billig at lave med få ingredienser. Kan også tilberedes i mikroovn. Til 4 personer.
Croque Monsieur
En opskrift på Croque Monsieur, en lækker sandwich med skinke, ost og sennep. Nem at lave og kan gratineres i ovnen eller steges på panden. Perfekt til frokost eller natmad. Server straks.
Croque Monsieur - parisertoast
Om vinteren er det skønt med en varm sandwich til frokost. Du kan stege sandwichen på en pande på komfuret eller bruge en toastmaskine, hvis du har sådan en.
Croque Monsieur sandwich
Osten smelter og forener sig med den røgede skinke - en smagskombination, som passer alle. Forbilledet er den varme sandwich, som serveres på Frankrigs cafeer.
Crostini med jordbær og ost eller avocado
Både søde og salte - 3 slags. Disse dejlige crostini med jordbær og ost fungerer perfekt som hapsere til mousserende vin eller øl
Crouton med pocheret æg og sardiner
Æg, brød og sardiner er alt hvad du behøver, for at tilberede denne enkle frokost- eller middagsret. Det her er en virkelig lækker ret med æg at lave netop nu!
Danabluetoast med kaviar
På få minutter komponerer du disse små luksus-lækkerier. En rigtig lille appetitvækker som en god start på en hyggelig aften.
Det er osten som gør det
Der er mange muligheder med ost, og selv ost i små mængder kan give mange retter både smag og karakter. Ost passer sammen med både fisk, kød og grønsager
Dildkanapé med æble og røget fisk
Hurtige små appetitvækkere med gratineret formbrød i bunden, og ovenpå det røgede fisk og en herlig løgblanding med peberrod som krydderi. Perfekte at servere
En hyggelig aften med ost
Til en aften med ost gælder det om at vælge oste, der klæder hinanden. Det er godt med nogle velvalgte oste, lidt frugt og grønsager og et godt glas vin.
Engelsk ostefondue
Hvad er mere hyggeligt end at samles med venner og familie omkring en velsmagende ostefondue? Varm, duftende og dejlig ost, lige til at nyde
Festlig rejegratin
Rejegratin er hyggelig og lækker mad. Server med blomkål eller artiskokhjerter og gerne dild, og chilisauce til. Få den lette opskrift her
Fine »skiver«
Opskriften er nem og hurtigt, og den smager intet mindre end fantastisk. Du kan sagtens servere fine skiver før eller efter en lækker gæstemenu
Fish and chips - bedst på Kogebog.dk 💘
Tradition på bedste vis: Fast, hvid fisk, stegt i en sprød dej og serveret med hjemmelavede pommes frites. Du opnår det bedste resultat, når fisken er rygende varm
Fiskepaté med spinat - Kogebog.dk er bedst 💘
Her er opskriften på en fiskepaté med bl.a. æg, spinat, citron og asparges. Opskriften er en flot sag på ethvert godt frokostbord, eller natmad fx nytårsaften
Fisketarteletter med krydderurter - bedst i Kogebog.dk
Lækre tarteletter med fiskefilet, forårsløg, ost og krydderurter - En god opskrift fra Kogebog.dk med mere end 14.000 opskrifter og alle med billeder.
Flamberede rejer
Skal du virkelig kræse for en, du holder af, så server denne smukke anretning som forret eller til et let aftentraktement. Smager bedst når man er 2 💘 personer
Flamenquines med gulerødder
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Fontinafyldte pandekager
Fontinaosten med sin lidt syrlige smag passer fint i fyld og salater af forskellig slags. I disse gratinerede pandekager bryder den mod skinke, løg og champignon
Fransk fredagsguf
En hurtig og enkel ret, som falder i smag hos alle. Du kan endda bruge konserves hvis tiden er knap!
Frikadeller med skinke
Til frikadeller og kødboller kan der bruges samme fars. Farsen er hakket flæskekød og kogt skinke. Det tager ikke lang tid at røre denne dejlige portion fars
Frikadeller og kødboller
Til frikadeller og kødboller kan der bruges samme fars. Farsen kan være hakket flæskekød eller halvt flæskekød og halvt kalvekød eller oksekød. Det er hurtigt
Friskostterrin med parmaskinke
Under den papirtyndt skårne parmaskinke gemmer der sig en herlig friskost, krydret med grøn peber og krydderurter - Du får succes med denne opskrift
Friteret camembert
Dette er en hurtig lille delikatesse, som er ideel at sætte på bordet når du får uventet besøg.
Friturestegt camembert
Det er en sikker klassiker, der vækker gode minder hos de fleste af os, nyd den med solbærsyltetøj, blegselleri, vindruer og/eller valnødder til
Friturestegt camembert med mango
Under den sprøde skorpe gemmer sig blød camembert og varme stykker af mangofrugt. Hertil serveres en sød mangopuré. Server som natmad eller dessert.
Friturestegte spareribs
Finger-spareribs laves ved at skære flæskesiden igennem efter hvert ribben. Derefter hakkes de i mindre stykker til friturestegning.
Fyldt franskbrød
En sjov måde at anvende et franskbrød på! Du graver brødet ud og laver et sprødt hvidløgsbrød af "indmaden", rister "skallen" og fylder den med en rejeblanding.
1
2
3
1
2
3
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med
Airfryer
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Ehlena
Vær opmærksom på at henkogning af kød, grøntsager, fisk og skaldyr udelukkende bør foretages under tryk (ved trykhenkogning i en...
Dante
Hvordan kan du få 25 ud af det når de ser så store ud
Lone
Jeg er vild med hjertebrød, men ingen bagere bager dem længere, kan jeg købe formen hos dig???
Kogebog.dk
Vælg mellem at halvere opskriften og at købe 2 forme. Hjertebrødet er lækkert uanset hvad du vælger.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Ja
Nej, det vil jeg ikke have
Nej, ikke endnu, men snart
Ved ikke hvad det er
Er på min ønskeliste
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...