Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Øl, vin og spiritus
1
2
3
4
5
6
7
Amaretto Pavlova
Den verdensberømte russiske balletdanserinde Pavlova fik en gang en kage skabt til sin ære. Her er hendes favorit, dog i en variant med mandelsmag.
Amaretto-æbler
Festlig æbledessert med bl.a. amaretto-likør og rosiner i det lækre fyld. Allerfinest bliver smagen, hvis du bruger de lyse sultanrosiner: Lyder det ikke godt
Amerikansk farsbrød
Farsretter som gæstemad - Der er mange muligheder med hakket kød, der kan varieres ved tilsætning af forskellige grønsager, krydderurter
Ananasdessert med rom-rosinsauce - Kogebog.dk er bedst 💘
En mættende og lækker dessert med ananas som kan spises som morgenmad, eller serveres som dessert med varm rom-rosinsauce ved siden af.
Ananasfrappé - Let og godt
Her får du drinks i flere spændende udgaver. Fx Ananas-ingefærfrappé, Ananas-kiwimælk, Ananas-curacaofrappé eller Ananascocktail – frappé når de er bedst
Andebryst i sursød abrikossauce
And smager meget dejligt sammen med frugt. Her får det fine kød sin friskhed fra de syrlige abrikoser. Det smager saftsuseme godt.
Andebryst med mirabeller - De bedste
Her får du andebryst i 5 spændende udgaver. Med mirabeller, med kirsebær, med tranebær, med figner og selvfølgelig hindbærsauce. Nyd de gode bryster.
Appelsin parfait
En herlig parfait, med frisk smag af appelsin og med et strejf af likør, afslutter en god middag med bravour. Det er lige noget for dig
Aromatisk lammesteg på rodfrugtbund
For at få den rette smag på stegen er det friske krydderurter fra haven eller potter som skal til. Her er en virkelig lækker ret med lammekølle, det er altid godt!
Asiatisk kyllingeleverpande
En hurtig og fin ret med oprindelse i det eksotiske madland Thailand. Som variation kan kyllingeleverpanden serveres på en skive ristet brød.
Avocadomousse med hindbær
En anderledes og meget lækker dessert som kan laves i god tid og opbevares i køleskabet. Her får du en ny smagsvariant som klart kan anbefales.
Bagt æg de luxe - Kogebog.dk er bedst 💘
Vælg den bedste Æg de luxe opskrift på nettet – her bruger vi kyllingelever, sherry, tomater, timian, fløde og æg, og så bliver det ikke bedre
Baskerkager - meilleur sur Kogebog.dk 💘
Disse små himmerigsmundfulde tager sig beskedne ud, men er virkelig en oplevelse. I Baskerlandet bagte man dem oprindeligt med en lokal urtelikør, Izarra
Baskisk kylling - Let og lækkert
Her får du kylling og perlehøne i flere spændende udgaver. Fx Kylling med kål, Kylling med svampe, Perlehøne som i Normandiet eller Perlehøne med kål.
Baskisk tungryde - De bedste
Her får du baskiske retter i 5 spændende udgaver. 2 med tunfisk og 2 med kirsebærkage. Baskiske retter kommer fra Sydfrankrig, hvor gastronomien topper.
Birkescocktail - Let og godt
Her får du drinks i flere spændende udgaver. Fx Cocktail med blandede bær, Rød bowle, Rosé bowle med blandede bær og Rubincocktail - Drinks når de er bedst
Blommekompot med vinskum
Svale blommer i en krydret ingefærlage, serveret med en varm og skummende vinsauce - det bliver en virkelig spændende smagsoplevelse!
Boeuf Bourguignon
Fransk klassiker og perfekt til et middagsselskab. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Bouillabaisse - De bedste
Her får du Bouillabaisse i 5 spændende udgaver. Bouillabaisse er en fransk fiskesuppe, der stammer fra Marseille i Provence. Den laves af fisk og skaldyr.
Braiseret skinke med æbler - De bedste
Her får du skinke i 5 spændende udgaver. Med æble, med ananas, med chablis-sauce, med gulerodspuré og ekstra koteletter med æbler.
Brombær i gelé
Denne dessert ser mere avanceret ud, end den er. Vingelé, bær, is og kanel giver en herlig smagsoplevelse. Nemt at forberede og så lige servere
Burgundisk steg
Kød af forskellig slags som braiseres eller koges i rødvin, får ofte navnet "bourguignonne" eller burgundisk. Lyder det ikke godt? - det er godt!
Butterdejsskåle med lækkert fyld
I gamle dage var det besværligt at tilberede mad hvor butterdej indgik. I dag er det meget nemt ved hjælp af færdig butterdej. Retten er nem og god
Bær i rødvin med marengslåg - Bare bedst
Her får du frugtdessert i flere spændende udgaver. Fx bær i rødvin, pære og kirsebær, frugtgratin, ferskengratin med mandler eller brombær med marengs.
Bærgazpacho med vin
Her gælder det, om at vente med at hælde den mousserende vin på til i sidste øjeblik. Det bliver meget festligt med den skummende bærsaft.
Calvadosæbler med marcipanfløde
Denne lækre dessert er fra en middag i Hamburg. Æblerne koges i calvados og hvidvin, dækkes med marcipanfløde og får lidt skorpe i ovnen - uimodståeligt!
Champagne sorbet
Nytårsmiddagen bør afsluttes med en champagnesorbet! Desserten er let at lave og bør tilberedes dagen før så sorbeten stivner ordentligt.
Champagnesorbet - Let og lækkert
Her får du sorbet i flere spændende udgaver. Fx Champagne-grapefrugt, Appelsin-champagne, Frugtsalat med champagnesorbet eller Champagneis - det er godt!
Champignonsuppe à la Bellevue
Denne fornemme suppe serveredes af en meget dygtig kok på en restaurant ved navn Bellevue - deraf navnet. Det her er en virkelig lækker suppe
Chokolade marengsdessert
En herlig kage for chokoladeelskere og en dessert man kan nyde uden dårlig samvittighed, den indeholder meget lidt fedt. Det er en festdessert
Chokolade ris bombe
Dejlig chokolade dessert. Er der noget bedre end en fyldig og lækker chokoladedessert, som får alle til at juble? Der tilsat cognac og der pyntes med flødeskum.
Choucroute garnie- De bedste
Her får du choucroute i 5 spændende udgaver. Med bayersk sauerkraut, råkost med surkål, sauerkraut med øl og selvfølgelig mirabelle-likør.
Citrontimian snaps
En opskrift på hjemmelavede syltede gaver som er perfekte som personlige og velsmagende gaver fra dit eget køkken. Disse syltede godbidder vil glæde enhver modtager.
Clam chowder - Kogebog.dk er bedst 💘
Her har du det bedste bud på den klassiske amerikanske suppe Clam Chowder, en cremet og lækker fyldig suppe er en meget lækker ret.
Coq au vin - bedst i Kogebog.dk
Prøv den bedste opskrift på coq au vin. Der er noget særligt ved at spise et stykke hanekylling, som har fået farve fra rødvinen og en smag så franskmænd vil synge.
Cremet zabaione
Denne klassiske italienske dessert er tiltalende, hurtig og let. Friske bær eller frisk frugt giver en syrlig kontrast til zabaionen.
Crêpes Suzette dessert
Over hele verden bages der pandekager, som så serveres i forskellige forklædninger. Disse flamberede, likørsøde dessertpandekager stammer fra Frankrig
Dampede muslinger med pommes frites - De bedste
Her får du muslinger i 5 spændende udgaver. Med bladselleri, med tomater, med creme og med karry, og selvfølgelig med pommes frites. Det topper.
Eksotisk rom - Let og godt
Her får du drinks i flere spændende udgaver. Fx Bananrom, Ananas-grapefrugtrom, Ingefærrom eller Zombie - Drinks når de er bedst
Elgskavs- pande med svampe
Elgskav og renskav er populære stykker kød, som er meget brugt i Sverige. Kig efter det i frysedisken næste gang du rejser over Sundet.
Entrecôte à la bordelaise - meilleur sur Kogebog.dk 💘
Entrecôte betyder, helt bogstaveligt, »mellem ribbenene«. Denne fedtmarmorerede og derfor meget møre udskæring kommer da også præcis derfra.
Escabeche af makrel - De bedste
Her får du escabeche i 5 spændende udgaver. 4 med makrel og en med sardiner. Escabeche er en spansk tilberedning, hvor fisk tilberedes i en syrlig sauce.
Farserede duer med kirsebærpickles
Duer har fint, mørkt kød med vildtsmag. Her en god opskrift, som også kan anvendes til fasan eller rype. Det smager saftsuseme godt.
Farserede kalveschnitzler - De bedste
Her får du 5 spændende opskrifter. Farserede kalveschnitzler, med kalkun, med blandede grønsager og selvfølgelig Madeirasauce. Alle er lækre, så svært at vælge
Farseret kalkun med madeira
Nyd en mør, saftig og velsmagende kalkun fra Kogebog.dk opskrifter med omtanke. Lav denne farserede kalkun til julemiddagen eller når du har 6-8 gæster
Fasan i rødvin med vindruer
Fasan har lyst og fint kød, som minder om kylling med lidt vildtsmag. Serveret med en grønsagsmix, rødvin og en sjat cognac, kommer fasanen til sin fulde ret.
Fennikel risotto med vodka
Risotto er både nemt at lave og lækkert at nyde. Prøv fx denne dejlige risotto med fennikel, løg, lidt vodka og parmesan, som du får opskriften på lige her.
Ferskenchampagne - Let og godt
Her får du drinks i flere spændende udgaver. Fx Champagnecocktail, Saint Moritz-champagne, Vild champagne eller Caribisk champagne - Drinks når de er bedst
Fersken-sherrysorbet - Let og lækkert
Her får du sorbet i flere spændende udgaver. Fx Sorbet med solbær og solbærlikør, Æblesorbet, Ferskensorbet eller Risdessert med ferskner - få opskrifter her
Festlig frugtsalat
Det er i vore dage let at lave nye, spændende frugtsalater eftersom butikkerne bugner af eksotiske frugter af alle slags. Denne gode dessert hitter altid!
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med
Airfryer
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Ehlena
Vær opmærksom på at henkogning af kød, grøntsager, fisk og skaldyr udelukkende bør foretages under tryk (ved trykhenkogning i en...
Dante
Hvordan kan du få 25 ud af det når de ser så store ud
Lone
Jeg er vild med hjertebrød, men ingen bagere bager dem længere, kan jeg købe formen hos dig???
Kogebog.dk
Vælg mellem at halvere opskriften og at købe 2 forme. Hjertebrødet er lækkert uanset hvad du vælger.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Ja
Nej, det vil jeg ikke have
Nej, ikke endnu, men snart
Ved ikke hvad det er
Er på min ønskeliste
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...