Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Gryde
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
+ Basisopskrift for gryderetter trin-for-trin
Fremgangsmåden er i store træk den samme for alle sammenkogte gryderetter. Vi har valgt en gullasch som eksempel. De små billeder herunder viser arbejdsgangen
Abrikosglaserede kvæder med kokoscreme
Forkæl smagsløgene med en helt fabelagtig ret - med menuforslag. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Abrikos-snitter
Disse godbidder passer lige så godt til kaffebordet som til dessert efter en fin middag. Lidt likør i marinaden sætter prikken over i'et! Lyder det ikke godt?
Agurker farserede og med oliven
Flæskefars behøver ikke at være kedelig, og i denne opskrift findes ideer til, hvordan du kan pifte det op – En let og god hverdagsret med pift
Agurker med ostefyld
Agurk behøver ikke at være kedelig, og i denne opskrift findes ideer til, hvordan du kan pifte den op – En let og god hverdagsret med ostefyld
Alt-i-en-gryde med hakket kød
Alle typer af hakket kød kan anvendes til denne herlige gryde med grønsager og rodfrugter, fx oksekød, flæskekød, lam eller vildt.
Ananas med citrussirup - Bare bedst
Her får du frugtdessert i flere spændende udgaver. Vælg mellem krydret ananas, abrikos og ananas i ahornsirup, pocheret ananas med ingefær eller ananaslage.
And à l'orange - meilleur sur Kogebog.dk 💘
Det kraftigt smagende andekød akkompagneres perfekt af den lidt skarpe appelsinsauce; en udødelig fransk klassiker! Saucen kan laves i forvejen
And med ærter - bedst i Kogebog.dk
Anden er skåret i 10 stykker og stegt i ovnen, hvor der tilsættes små kartoffelstykker og på slutningen ærter. Det smager dejligt året rundt - se opskrift her
Anderledes fiskepinde
Disse herligt møre og sprøde fiskepinde serveres med en pikant mangosalsa, fra det mexicanske køkken. At spise fisk mindst en gang om ugen gør underværker
Ansjossalat - Let og lækkert
Her får du lette forretter i spændende udgaver. Fx Ansjossalat, Grillet sardinsalat, Ansjossalat i dildsauce, Røget ørredsalat eller Ansjossalat med grønsager
Appelsinbudding - prøv Kogebog.dk først 💘
Varm, let og fyldt med smag. Den dybt orange appelsindessert oplyser selv en mørk vinteraften som en lille sol. Server desserten med appelsin- eller vaniljesauce
Appelsincreme - Let og godt
Her får du cremedessert i flere spændende udgaver. Fx Appelsincreme med birkes, Grapefrugt creme, Kokoscreme med lime eller Abrikoscreme
Appelsindessert raffineret
Desserter - kolde eller varme - er noget, der glæder enhver lækkermund. Denne opskrift, er nem og hurtig at tilberede. Så der er ingen undskyldning for ikke at afslutte måltidet på en festlig måde.
Appelsiner med chokoladesauce
Chokolade er en festlig finale der kan serveres efter et godt måltid. Farverige frugter, som klæder chokoladesaucen både smags- og synsmæssigt, er en oplevelse.
Appelsinflan - Bare bedst
Her får du flan/creme/budding i flere spændende udgaver. Vælg mellem appelsin, citron, med chokolade, honning eller med kanel. Det er frækt med flan.
Appelsin-glaserede gulerødder
Disse lækre, appelsinglaserede gulerødder med ingefær og dijonsennep er godt tilbehør til det meste. De er desuden også en god og sund snack!
Appelsinglaserede gulerødder - Let og lækkert
Her får du lette retter/tilbehør i flere spændende udgaver. Fx Appelsinglaserede gulerødder, Asiatisk glaserede, Sur-søde, med ris og appelsin eller med sesam
Appelsin-kaffecreme - Bare bedst
Her får du dessert i flere spændende udgaver. En appelsin-kaffecreme, appelsin-bergamotcreme, chokoladecreme og citroncreme. De perfekte desserter året rundt
Appelsin-rabarberyoghurt - Let og lækkert
Her får du yoghurt i flere spændende udgaver. Fx Rabarber-yoghurt, Krydret rabarberyoghurt, Rabarberkompot med honning eller Frugtkompot uden komælk
Appelsinsauce med Grand Marnier - god sauce fra Kogebog.dk💘
Appelsinsaucen er skarp og pikant i smagen. Den er helt perfekt til tynde sprøde pandekager. Der skal en god sauce til en god dessert.
Aromatisk lammesteg på rodfrugtbund
For at få den rette smag på stegen er det friske krydderurter fra haven eller potter som skal til. Her er en virkelig lækker ret med lammekølle, det er altid godt!
Asiatisk karryfisk
Den "nye" måde at lave mad på, her inspireret af det asiatiske køkken, fører her frem til en både let og lækker ret med rødspætte.
Asiatisk kyllinge- og nudelsuppe
En mundsmag af østens krydderier. Her er alle de bedste opskrifter samlet på et sted – se også kokkens tip om menuforslag
Asiatiske kokosris
De bedste kokosris er helt enkelt ris kogt med kokosmælk, så man får lækre cremede ris, der passer dejligt til meget asiatisk mad og meget dansk mad.
Asiatiske manicotti
Øst møder vest når orientalske krydderier blandes med en klassisk italiensk favorit. Her får du helt sikkert en succes! Vinens alkohol forsvinder under tilberedningen
Asparges med hollandaise
Klassisk og helt guddommeligt - spæde asparges, som bare smelter på tungen og som her serveres sammen med en herlig hollandaisesauce.
Aspargeskartofler med sur-sød sauce - Let og godt
Her er forretter og tilbehør i flere spændende udgaver. Fx Kartoffelsalat med sesam, Orientalsk krydret kartoffelret, Kartofler med rejer eller Kartoffelpålæg
Aspargessalat på crouton
Asparges siges at have været en af den tyske forfatter Goethes grønsager. Fra sine rejser havde han masser af opskrifter med sig hjem. Her kommer en af dem!
Aspargessuppe med karse
Kan du ikke fordrage karse, så spring den over og nyd den lækre aspargessuppe. De bedste opskrifter er fra Kogebog.dk, mere end 12.000 med billeder.
At dampe rigtigt
Dampning er en sund og skånsom tilberedningsmetode som lader råvarerne bevare både smag, farver og næringsstoffer.
At koge kød i gryde
At koge kød er rationel madlavning. Det passer sig selv og du har alt i en gryde. Kød kan koges i hele stykker eller i tern. Det er godt at blande med rodfrugter
Aubergine- og kartoffelfad - bedst i Kogebog.dk
En lækker vegetarret med aubergine og kartofler vendt i en smagfuld tomatsauce. Hele herligheden toppes med frisk cheddarost og bages i ovnen.
Aubergine-lasagne
Grønsager er ikke længere blot pynt til kød, men udgør hele, velsmagende retter. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Auberginesalat.
Tilbehør behøver aldrig at blive kedeligt, når de som her omfatter en bred vifte af ideer og råvarer fra hele verden.
Avocadomousse med hindbær
En anderledes og meget lækker dessert som kan laves i god tid og opbevares i køleskabet. Her får du en ny smagsvariant som klart kan anbefales.
Baby 4+ mdr - Banancreme
Banan og mandler klæder bare hinanden og med appelsin i får frugtmosen et frisk syrligt pust. Banancreme er en perfekt dessert til din baby
Bacon med porrer - Kogebog.dk er bedst 💘
Porrer er en virkelig delikatesse og fortjener derfor denne rigtige tilberedning, der heldigvis er både nem og enkel. En sand lækkerbisken, der vil begejstre
Bacon- og kyllingegryde
Lidt røget, lidt grønt, lidt krydret - giver tilsammen denne kyllingeret en herlig smag. Her er en virkelig lækker ret med kylling, ærter og melon. Nemt og godt
Baconsvøbt kyllingefilet med fennikel
Den let røgede smag som bacon her giver kyllingen, gør at det milde kød bliver meget spændende - man ved næsten ikke, hvad det er for en slags kød, man spiser.
Bagels – altid bedst på Kogebog.dk 💘
Bagels er specielle, idet dejen koges, inden den bages. Drys dem med sesamfrø, birkes eller havsalt og spis dem med flødeost og røget laks - eller blot med koldt smør.
Bagt kartoffel med hakket kød - Kogebog.dk er bedst 💘
De bedste fyldte kartofler passer perfekt som tilbehør eller sammen med en god salat som et let og lækkert måltid. Servér de bagte kartofler og et godt måltid
Bagt kartoffelmos - bedst på Kogebog.dk 💘
Kartoffelmosen egner sig godt som tilbehør til en sammenkogt ret eller stegt kød, fx oksehøjreb. Kartoffelmosen kan gøres klar til bagning dagen før.
Bagt risdessert - Bare bedst
Her får du risdessert i flere spændende udgaver. Vælg mellem med pære, med appelsin, med kokos og mango eller citron-risdessert. Det er let og lækkert.
Baklava med ananas
Vi har her lavet den typisk tyrkiske kage baklava på en lidt anderledes måde - vi bager den med cornflakes og ananas!
Banandessert med vanilje og chokolade - Let og godt
Her får du banan i flere spændende udgaver. Fx Bagt banancreme med kokos, Mascarpone-bananmousse, Banan-kakaoskum med is eller Karamelbananer
Bang Bang kylling - Let og lækkert
Her får du hovedretter i flere spændende udgaver. Fx Rejesalat, Lynstegte kaninlår, Kylling med græskarkerner eller Kylling med middelhavsgrønt.
Basilikumkylling
Ren fest for ganen, der er lavet på ingen tid. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Basilikumlam med hvidløgs-kartoffelmos
En kongelig urt fra Grækenland med en himmelsk smag. Her er alle de bedste opskrifter samlet – se også menuforslag
Basilikumrisotto
Her får du en super lækker og enkel risotto med friske tomater, grønne bønner, basilikum og selvfølgelig masser af revet parmesan. Få opskriften her
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
...
1
2
3
4
5
6
7
...
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med
Airfryer
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Ehlena
Vær opmærksom på at henkogning af kød, grøntsager, fisk og skaldyr udelukkende bør foretages under tryk (ved trykhenkogning i en...
Dante
Hvordan kan du få 25 ud af det når de ser så store ud
Lone
Jeg er vild med hjertebrød, men ingen bagere bager dem længere, kan jeg købe formen hos dig???
Kogebog.dk
Vælg mellem at halvere opskriften og at købe 2 forme. Hjertebrødet er lækkert uanset hvad du vælger.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Ja
Nej, det vil jeg ikke have
Nej, ikke endnu, men snart
Ved ikke hvad det er
Er på min ønskeliste
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...