De er ikke til at stå for; sprøde og med en aromatisk smag af frisk koriander. Dyp dem evt i lidt sød chilisauce. Kanapeer når de er bedst
Forberedelsestid 20 min + afkøling. Tilberedning 45 min.
Portionen giver ca. 65 stk.
# Ingredienser
2 æg, let sammenpiskede
2 x 420 g majs (fra dåse), afdryppede
30 g majsmel
400 g kyllingefilet uden skind og ben, finthakket
2 spsk friskhakket koriander
salt og peber
1 spsk sukker
1 spsk soja
olie, til stegning
* Tilberedning
1. Bland æg, majs, majsmel, kylling, koriander, sukker og
soja sammen i en stor røreskål.
Dæk skålen til og lad blandingen trække i køleskabet i 1 time,
gerne længere.
2. Hæld 3 mm olie i en stor stegepande.
Læg spiseskefulde af dejen ned i den varme olie, så der
dannes
små kager på ca. 3 cm i diameter.
Steg ikke for mange ad gangen.
Steg kagerne gyldne på begge sider, ca. 3 min.
Lad de færdige majskager dryppe af på sammenkrøllet
køkkenrulle.
De serveres varme.
Kokketips
Lav først en lille prøvekage for at smage krydringen til.
Tilsæt evt. lidt mere salt og peber.
Server majskagerne med en kold yoghurtdip eller lidt sød
chilisauce.
Se alle de bedste opskrifter på Tapas/små retter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.