Logo

Ferskner i vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferskner i vin 

 
Dessert. 4 personer. Arbejdstid: 15 min. Skal trække: 2 timer. Let at lave. Mellem pris.

 
# Ingredienser til Ferskner i vin:
4 store modne ferskner
Vinlage:
4 dl kraftig rødvin
175 g sukker (2 dl)
1 stk. hel kanel
*
Sådan laves Ferskner i vin:
1. Pil fersknerne med en skarp kniv.
De kan evt. først dyppes et øjeblik i kogende vand.
Del dem, tag stenene ud og skær fersknerne i kvarte.

 
2. Kom rødvin, sukker og kanelstang i en gryde og bring det i kog.
Lad ferskenstykkerne simre i lagen i 5 min.

 
3. Flyt nænsomt de møre ferskner over i en serverings­skål, hæld vinen over, og lad det trække koldt 2 timer inden servering.

 
Tips: Server eventuelt vaniljeis til.
Fersknerne kan også koges i en sødet hvidvin uden nogen anden tilsætning og serveres på samme måde.

 
Se de bedste opskrifter med Fersken
Se flere opskrifter med Dessert

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her