Logo

Majs- og baconsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majs- og baconsuppe 

 
Der er intet så lifligt som smagen af frisk majs. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med mange spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 25 min. Tilberedningstid: 25 min. Kuverter: 4

 
# Ingredienser
3 majskolber
125 g skivet, hakket bacon 
1 hakket løg
2 mellemstore hakkede kartofler 
1,25 l hønsebouillon
3 dl tyk cremefraiche
1,2 dl jalapeño chili, skåret i skiver

 
* Tilberedning
1. Fjern majskernerne fra kolben med en skarp kniv.
Hæld bacon og løg i en stor gryde og steg det ved jævn varme, indtil det er brunet.

 
2. Tilsæt majs, kartofler og hønsebouillon i gryden og rør det hele godt sammen.
Skru ned for varmen og lad det småkage under låg i 20 min, eller indtil kartoflen er mør.

 
3. Server suppen i skåle med en klump cremefraiche og drys med chiliskiver.



Majs- og baconsuppe 
Prøv sammen med:
Hovedret: Landfarsbrød
Dessert: Velsmagende is

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her