Logo

Æbleflæsk med timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æbleflæsk med timian

 

Æbleflæsk er en god klassiker, som hører efteråret til. Nyd den som en hverdagshovedret, men også som varm/lun ret på julefrokostbordet, hvor opskriften vil række til 4 personer.

Arbejdstid: ca. 30 min. Stegetid: ca. 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Æbleflæsk med timian:

200 g svinebryst (½ cm tykke skiver)

2 løg

1-2 madæbler

2-3 kviste frisk timian (eller ½ tsk tørret)

salt og friskkværnet peber

Tilbehør: rugbrød

*

 

Sådan laver du Æbleflæsk med timian:

Dup kødskiverne tørre med køkkenrulle.

Varm panden godt op. Læg skiverne på panden og brun dem ca. 1 min. på hver side.

Skru ned til middel varme og steg dem sprøde, vend jævnligt.

Tag flæsket af panden og drys med fint salt.

Hæld det meste af fedtet af panden.

 

Pil løgene og skær dem i tynde skiver.

Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i tynde skiver.

Steg løg og æbler møre i resten af fedtet og krydr med timian og peber.

Læg det stegte flæsk ovenpå og server rugbrød til.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her