Tilbehør. Arbejdstid: ca 15 min. Skal trække: ca 1 time. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Remoulade, mager
1½ dl cremefraiche
1 lille løg
1-2 syltede agurker ()
½ spsk kapers
½ spsk sød fransk sennep
1 spsk fintklippet dild
salt og hvid peber
*
Sådan laves Remoulade, mager
1. Pil løget og hak det fint. Hak agurker og kapers fint.
2. Rør cremefraiche og sennep sammen. Tilsæt de finthakkede
grønsager.
3. Rør dilden i remouladen. Smag til med salt og peber.
4. Stil remouladen koldt og lad den trække 1 time inden
serveringen.
Tips: Server remouladen til fx stegt fisk, Fiskefrikadeller,
og kold roastbeef, se Oksetyndsteg som
roastbeef.
4-5 oliven kan erstatte kapers. Remouladen holder i køleskab
et par dage.
Se alle de bedste opskrifter med Remoulade
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------