Yoghurtrand med kiwi fyldes med friske jordbær eller hindbær lige inden serveringen. Der er intet som en gammeldags dessert til at forsøde tilværelsen.
Til 6 personer. Tilberedningstid:
ca 20 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
7 blade husblas
2-3 kiwifrugter
1 dåse henkogte ferskner
½ liter yoghurt naturel
ca. 2 spsk sukker, eller
efter smag
2 tsk vaniljesukker
2½ dl piskefløde
250 g hindbær eller jordbær
* Fremgangsmåde
1. Læg husblassen i koldt
vand 5 min.
Skræl kiwifrugterne tyndt
og skær dem i skiver.
Læg dem i en sigte og
hæld koghedt vand over.
Lad dem dryppe godt af og kom dem i en skyllet randform.
2. Lad fersknerne dryppe
godt af og gem saften.
Skær fersknerne i tynde
både og læg dem op ad siderne i formen.
3. Smag yoghurten til
med sukker og vanilje.
Varm ½ dl af ferskensaften
og smelt den udblødte husblas heri.
Rør det i en tynd stråle
i yoghurtblandingen.
4. Pisk fløden stiv og
vend den i yoghurten.
Hæld det i randformen
og lad det stå koldt nogle timer, eller til randen er helt stiv.
5. Løsn randen langs
kanten med en lille kniv.
Hold formen ganske kort
i koghedt vand og vend så desserten ud på serveringsfadet.
Fyld randen med friske hindbær eller jordbær.
Server koldt.
Se alle de bedste opskrifter med Kiwi
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------