En frisk salat er
godt tilbehør. Her er fire forskellige forslag, som passer til de fleste
retter. De gode opskrifter finder du på Kogebog.dk
Fire gode salater, bagest en Blandet
salat, forrest Champignonsalat.
I midten Fennikelsalat og Vintersalat.
Champignonsalat
Til 4-6 personer.
Tilberedningstid: ca 15 min. Trækketid: ca ½ time
# Ingredienser
500 g friske
champignon
1 bdt persille
Marinade:
1 dl olie
¼ dl vineddike
1 tsk sennep
salt og peber
* Tilberedning
1. Champignonerne
renses, skylles og skæres i skiver.
Bland dem med den
hakkede persille.
2. Pisk marinaden
sammen og hæld den over champignonerne.
Lad salaten stå koldt en halv times tid inden den serveres.
En rødkålssalat kan også
serveres, se opskrift
her
Find flere gode opskrifter på tilbehør HER eller en grøn
salat HER