Logo

Vintersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vintersalat 

Let, frisk, raffineret og dermed perfekt til forret: julesalat, vårsalat og granatæbler med kanel-lime-vinaigrette - Du får succes med denne opskrift

Til 2 personer. Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.

 
# Ingredienser
150 g vårsalat
1 julesalat
1 granatæble
1 tsk reven limeskal (økologisk)
3 spsk limesaft
2 spsk honning
½ tsk cayennepeber
2 knsp stødt kanel
½ tsk sød sennep
salt og peber
3 spsk olie

 
* Tilberedning
1. Vårsalat gøres i stand, skylles og slynges tør.
Julesalat deles i blade. Skær den kileformede, bitre stok fra.
Granatæble skæres i kvarte på langs, og kernerne tages ud.

 
2. Reven limeskal, limesaft, honning, cayennepeber, stødt kanel, sød sennep, salt, peber og olie kommes i et glas med skruelåg, som lukkes og rystes kraftigt.


3. Vårsalaten og julesalaten anrettes på et fad.
Granatæblekernerne fordeles ovenpå, og dressingen hældes over.

 
Energi pr. portion: 2 g protein, 16 g fedt, 24 g kulhydrater = 248 kcal (1042 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her