Her får du lidt mousse i flere spændende udgaver. Fx
Passionsfrugtmousse, Eksotisk mousse, Banan-limemousse eller Abrikos-hindbær
mousse.
Forberedelse: 5 min.
4 personer.
# Ingredienser
2 æg
200 g mango fra glas
eller dåse
50 g melis
* Tilberedning
Skil æggehviderne
fra blommerne.
I en foodprocessor
finhakkes mangoen sammen
med sukker og
æggeblommer.
Pisk æggehviderne
til toppe.
Vend dem forsigtigt
i mangoblandingen.
Afkøles 1 time før
serveringen.
Passionsfrugtmousse
Rør saften af 6 passionsfrugter sammen med
3 spsk melis, 1 spsk vand og 2 æggeblommer.
Kog det i 2 min for svag varme.
Tilsæt 2 blade udblødt husblas, 1¼ dl fløde og
2 æggehvider pisket til toppe.
Eksotisk mousse
I en foodprocessor finhakkes 4 kiwifrugter,
2 mangoer og 2 passionsfrugter.
Opvarm saften af 1 lime, 1 dl vand og 40 g melis.
Tilsæt 4 blade udblødt husblas, 200 g pisket kvark
og saften af frugterne.
Banan-limemousse
Kog 3 spsk ahornsirup med skallen af 1 lime.
Tilsæt 3 blade udblødt husblas.
I en foodprocessor finhakkes6 bananer med
saften af 3 lime og 1 spsk mørk rom.
Hæld siruppen over, og tilsæt 2½ dl flødeskum.
Abrikos-hindbær mousse.
I en foodprocessor finhakkes 500 g abrikoser
med 50 g melis.
Tilsæt hindbær og 1½ dl fløde pisket til en mousse.
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------