En meget velegnet afslutning til et krydret måltid. Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 10 min.
Kuverter: 8
# Ingredienser
425 g afdryppede mangoskiver (fra dåse)
2,5 dl cremefraiche
2,5 dl piskefløde
¼ tsk stødt kardemomme
0,8 dl brun farin
2,5 dl sukker
2,5 dl vand
* Tilberedning
1. Blend mango, cremefraiche, fløde, kardemomme og brun
farin i en foodprocessor.
Øs det over i otte 1,2 dl forme.
Dæk dem med husholdningsfilm og stil dem i køleskab.
2. Hæld sukker og vand i en pande.
Rør i det ved jævn varme, indtil sukkeret er opløst.
Skru op for varmen og lad det småkage, indtil det er
gyldent.
Hæld det over på en smurt bageplade og lad det stivne.
3. Knus halvdelen af karamelmassen og bræk resten i stykker.
Drys hver cremebudding med knust karamel og server den med
et stykke karamel.
Prøv sammen med:
Forret: Rejebidder
Hovedret: Karrygryde
med krydrede gule ris
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.