Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Svampe
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Agerhøne-kotelet med svampe-gratin og grønne druer
Agerhøns er en fantastisk spise. Er du så heldig at få fat et par stykker, så kan vi anbefale denne lette opskrift på lækre vildtkoteletter med agerhøns.
Antipasti med østershatte og bønner
Antipasti kalder man den blanding af små retter, som ofte serveres i Italien. Grønsager og svampe er som regel marinerede i en vinaigrettesauce.
Asiatiske manicotti
Øst møder vest når orientalske krydderier blandes med en klassisk italiensk favorit. Her får du helt sikkert en succes! Vinens alkohol forsvinder under tilberedningen
Auberginesatay
Aubergine og svampe grillsteges på spid og serveres med en sataysauce.
Bagekartofler med 3 slags fyld
Byd på disse små bagekartofler, med en grøn salat som en middagsret, til natmad, eller som et indslag på en varm buffet. Sundt og godt fyld
Bagte kartofler med kantareller
Et drømmepar på tallerkenen: Svampe og kartofler. Og det hele er oveni købet dejlig nemt at lave. Du får succes med denne opskrift - Det bliver så godt
Basilikumsvampe og myntecourqetter
Krydderurterne gør champignonerne friskere, mynten gør courgetterne til en delikatesse - Du får succes med denne opskrift - Det bliver så godt
Beef Wellington - prøv Kogebog.dk først 💘
Beef Wellington er et hæderkronet restaurantnummer. En oksefilet dækkes med duxelle: en blanding af sauterede skalotteløg og champignon
Bisonsteaks med svampesauce
I dag opdrættes bisonokserne, og kødet sælges hos specialslagtere og postordreleverandører: Kan erstattes af almindeligt oksekød eller hjortekød.
Blandede svampe med valnødder
Nutidens store udvalg af grønsager og andre landbrugsvarer har resulteret i nyskabende tilbehør, der kan fuldende hovedmåltidet.
Blanquette de veau - De bedste
Her får du blanquette i 5 spændende udgaver. Med kalvebov, med nelliker, med kalkun, med syltede løg, med hvidvin og selvfølgelig med basmatiris eller?
Blækhat
Opskrift på hvordan man tilbereder og spiser parykblækhatten, en velsmagende svamp med karakteristiske hvide skæl. Skær foden af svampen, snit den i skiver og steg dem møre i smør. Kan også stuves eller fryses. Pas på ikke at forveksle med giftig grå blækhat.
Boeuf Bourguignon
Fransk klassiker og perfekt til et middagsselskab. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Boeuf Bourguignonne
En lækker gryderet, som stammer fra Frankrig. Den får sit særpræg fra rødvin, små løg og hvidløg. Gryderetter med oksekød hitter altid! specielt denne som kan anbefales
Boeuf stroganoff - prøv Kogebog.dk først 💘
Tynde strimler af oksekød, skalotteløg og champignon sauteret i smør og serveret i en velsmagende sauce. Bedst 24 timer i døgnet, men prøv nu
Bondesuppe fra Alsace
"Suppe er passende mad for alle og enhver" skrev Brillat-Savarin, den franske jurist og feinschmecker, i sit berømte værk Smagens fysiologi. Det gælder i dag
Bovbladssteg med svampesauce
Bovbladsstegen er et fint stykke kød, som er godt at stege helt. Det bliver rigtig lækkert med en svampesauce til. Det smager saftsuseme godt.
Braiserede fiskefileter
Hvide fisk, som søtunge eller rødspætte, er ideelle til denne lækre ret.
Braiserede grønsager med tofu
Denne ret, også kaldt 'Buddhas fryd', kræver egentlig 18 forskellige grønsager, som symboliserer de 18 Buddhaer, men 6-8 kan gøre det!
Brogede paella ris
Dette er en vegetarisk paella baseret på den klassiske spanske skaldyrs- og kyllingepaella. Server den ved dit næste gæstebud.
Broget salatskål
Den flotte farvemættede og brogede salat kan bruges som tilbehør til alle sommerens grillretter, som et farverigt indslag på en buffet eller på en trist hverdag.
Bruskhat
Opskrift på bruskhat: Nyd den gyldenblege hat af elledans-bruskhat med næsten hvide lameller. Pluk dem om sommeren og nyd den markante smag. Hjælp til køkkenet med vores tips.
Brøndkarsesuppe med chili
Denne lækre suppe er en dejlig blanding af farver og aromaer. Den er meget stærk, så du kan eventuelt undlade chilikernerne.
Butterdej med æbler og svampe - Kogebog.dk er bedst 💘
Butterdej med kartofler, æble og svampe – let opskrift på den skønneste kage - så nemt er det at lave en skøn hjemmelavet butterdejsstang.
Butterdejskurve med svampe
Bag stykker af butterdej lagt over portionsforme, får du smukke kurve at fylde. Et rigtig fristende fyld er denne cremede variant lavet med svampe og persille.
Butterdejssnitter med asparges og champignon i cremet sauce
En dejlig brunchret, fordi den både er sprød og blød. Fine smagsnuancer harmonerer i den cremede sauce - bedst på Kogebog.dk 💘
Bøf i butterdej
En ret for dem som synes om sprød butterdej, Dejen fyldes med oksekød, champignon, løg og bacon eller røget skinke. Vælg helst magert oksekød.
Bøf på mos med kantareller og blåbær
Saftig hakkebøf anrettet på en bund af kartoffelmos med en krans af rucola, toppet med kantareller og blåbær. Find opskriften HER
Bøf Royale
Saftig roastbeef som steges ved svag varme, serveres med lækkert tilbehør - på samme tid et sundt og kongeligt måltid.
Bøf Stroganoff - De bedste
Her får du stroganoff i 5 spændende udgaver. Med oksefilet, med paprika, med kylling, med ketchup og selvfølgelig med brandy, luksus hyggemad, når det er bedst!
Bøffer med champignonsauce, kartoffelbåde og spinat
En hurtig opskrift til en sulten familie. Her er alle de bedste opskrifter samlet – se også menuforslag på Kogebog.dk - der er billeder på alle opskrifter
Bønne- og kantarelsalat
En varm salat for afvekslingens skyld! Den tilberedes hurtigt, og kan smage forskelligt fra gang til gang, alt efter hvordan man krydrer. Det smager saftsuseme godt.
Bønner med sort bønnesauce
De forskellige grønsager i denne ret gør den lige så smuk som velsmagende - et fantastisk tilbehør.
Båndnudler med cremet sauce
Citronmelisse er en krydderurt med en fin citrussmag, der gør at den passer til både fisk, kød, salater og fremfor alt til pasta. Ret nemt og lækkert
Caprese fyldte portobello-svampe i Airfryer
Portobello-svampe skinner virkelig i airfryeren. Overskydende fugt bliver fjernet, så svampene forbliver kødfulde og perfekte til at fylde med vores favorit caprese-inspirerede kombination af tomater og ost.
Carpaccio af portobello
Carpaccio er en italiensk ret af meget tynde skiver råt oksekød med olivenolie og citronsaft. Her bruger vi portobello-skiver med dressing
Cashewkylling
Gul bønnesauce kan købes i store supermarkeder. Prøv at anvende den grove frem for den mere glatte til denne opskrift.
Cassoulet af pighvar med forskellige svampe
En pighvarfilet dampet/kogt er både lækker og dekorativ aftensmad. Her får du en god opskrift på lækker fisk med dejlig svampesauce
Champignon med ost og hummus - Let og godt
Her får du champignon i flere spændende udgaver. Fx Chorizofyldte champignon, Skinkefyldte champignon, Fyldte karljohansvampe eller med fiskefyld
Champignon med pesto - Let og godt
Her er forretter i flere spændende udgaver. Fx Krabbefyldte svampe, Portobelloer med pølse og ost, Svampe med kyllinge-ostefyld eller Svampe med torskebrandade
Champignon med sherry - Let og godt
Her får du forretter og tilbehør i flere spændende udgaver. Fx Champignon med koriander, med chorizo, med spidskommen og chili eller med kylling.
Champignon og løg i Airfryer
Forvandl denne ret til et helt måltid ved at servere den sammen med eller oven på dine foretrukne airfryer-stegte kyllingebryst, laks eller som pizza-topping
Champignon-carpaccio
Magert, elegant og lækkert - det bliver garanteret oplevelsen af denne friske champignonret. Server den som en stilfuld forret eller til en let frokost.
Champignoner med avocadofyld
En skøn aroma og smag - en dejlig kombination. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Champignoner med ostefyld - bedst på Kogebog.dk 💘
Denne enkle kanape udgøres af friske, rå champignoner med et blødt fyld af flødeost og urter. Laver du mange, er det lettest at bruge en sprøjtepose med tylle.
Champignoner på selleribund
En herligt frisk grøn ret, som er særdeles velegnet til en god frokost- eller forret. Groft snittede champignoner lagt på en bund af letkogte selleriskiver.
Champignon-omelet på toastbrød
En anderledes og smuk måde at servere en omelet på. Den rulles sammen og skæres ud næsten som en roulade og serveres på sprøde toastbrød. Bare let og lækkert
Champignonpostej
Her finder du opskriften på en let vegetarisk svampepostej, et glimrende alternativ til den klassiske leverpostej. Serveres lun med godt rugbrød.
Champignonrisotto - Let og lækkert
Her får du risotto i flere spændende udgaver. Fx Risotto med romanescoblomkål, med ost, med aspargestoppe eller med pinjekerner og rucola
Champignons à la Grecque
Denne spændende ret stammer fra middelhavslandene. Den er lige velegnet at servere som forret på en kold vinteraften som på en lun sommerdag.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1
2
3
4
5
6
7
...
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med
Airfryer
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Ehlena
Vær opmærksom på at henkogning af kød, grøntsager, fisk og skaldyr udelukkende bør foretages under tryk (ved trykhenkogning i en...
Dante
Hvordan kan du få 25 ud af det når de ser så store ud
Lone
Jeg er vild med hjertebrød, men ingen bagere bager dem længere, kan jeg købe formen hos dig???
Kogebog.dk
Vælg mellem at halvere opskriften og at købe 2 forme. Hjertebrødet er lækkert uanset hvad du vælger.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Ja
Nej, det vil jeg ikke have
Nej, ikke endnu, men snart
Ved ikke hvad det er
Er på min ønskeliste
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...