Logo

Andepostej - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andepostej - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
En dejlig, nem opskrift på andepostej serveret med syltede agurker eller asie til, måske med dejlig hjemmelavet peberrodssnaps til.

 
# Ingredienser
600 g andelever
200 g spæk
2 spsk hvedemel
2-3 dl fløde
2 æg
salt
2-3 tsk Madagascar peber (grønne peberkorn i lage)
timian

 
* Tilberedning
Hak lever og spæk gennem kødmaskinen eller
kom det i food processoren.
Rør mel og fløde i og tilsæt æggene et ad gangen.
Krydr med salt, hakkede peberkorn og timian.
Kom levermassen i en form.
Bag postejen ca. 1 time ved 200 °C.
Giv små saltagurker (cornichoner) eller
syltede agurker eller asie til.

 
Tips: Kyllingelever kan supplere andeleveren.
Lav peberrodssnaps: 1 stk peberrod skrælles og skæres i skiver
som lægges i et sylteglas. Hæld vodka over peberroden.
Lad snapsen trække i 2 dage, hvorefter peberroden fjernes.
Snapsen smager godt til vinterhalvårets simre retter, retter
med vildt, tatar, sushi eller andre former for rå eller tilberedt fisk.

 
Se alle de bedste opskrifter med Julemad og Gl. dansk mad

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv:
Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her