Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Kogetid, lage: 10 min. Trækketid: 1 måned. Middelsvær at lave. Lav pris.
# Ingredienser
til Moreller, sursøde
1 kg moreller
Lage:
vineddike
5 dl hvidvin
sukker (ca )
10 kryddernelliker
Syltetøjsglas
*
Sådan laves Moreller, sursøde
1. Skyl morellerne og tør dem.
Klip stilkene af, men lad sidde tilbage.
Kom morellerne i skoldede glas.
2. Kog eddike, vin, sukker og nelliker sammen ca 10 min.
Hæld den kogende lage over morellerne.
Luk straks glassene.
3. Lad morellerne trække i lagen 1 måned.
Tips: Lagen kan eventuelt tilsættes
konserveringsmiddel, inden den hældes over morellerne.
Følg anvisningen på emballagen.
2 stk. hel kanel kan erstatte kryddernellikerne.
Morellerne smager godt til stegt kød og vildt, fx Dyrebov, stegt, Dyreterrine eller Fasan, stegt.
Morel - Se Kirsebær.
Opskrifter med Kirsebær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------