Denne gode pølseret
behøver nogen tid i ovnen, for at kartoflerne kan blive møre. Men så bliver det
også en herlig middag i et og samme fad.
Tid: 55 min, heraf
40-45 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 kg kartofler
1 løg
500 g røget medister
½ spsk margarine
1 tsk salt
2 spsk honning
¼ tsk cayennepeber
* Fremgangsmåde
1. Skræl
kartoflerne, skær dem i tynde skiver.
Foodprocessorens
tynde plade er til god hjælp.
2. Skræl løget og
skær det i tynde både.
3. Træk skindet af
pølsen og skær den i skiver, men så den stadig hænger sammen i bunden.
4. Fordel
kartoffelskiverne i et smurt ovnfast fad.
Laget må ikke være
for tykt. Drys med salt.
5. Læg pølsen
ovenpå. Stik en løgbåd ned i hvert snit.
6. Lad retten stege
i en 200 °C varm ovn i 40-45 min.
7. Varm honningen,
evt. i mikroovnen.
Bland den med
cayennepeber.
8. Pensl pølsen med
honning efter 25 min stegning.
9. Server retten
lige fra fadet med råkostsalat eller agurk.
Tips: Da honning indeholder sukker, vil den gerne
hurtigt blive mørk i ovnen.
Hold øje med pølsen,
så den ikke brænder på. Dæk den evt. med aluminiumsfolie.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------