Disse små boller er en
mellemting mellem boller og snacks og de passer godt som tilbehør til suppe.
De er oveni købet lette
at lave og indeholder ingredienser som man oftest har i huset.
Tid: 30 min, heraf 15
min i ovnen. Antal: 25-30 stk.
# Ingredienser
5½ dl hvedemel
1 spsk bagepulver
200 g margarine
1½ dl mælk
* Fremgangsmåde
1. Bland hvedemel, bagepulver
og 150 g af fedtstoffet i en skål, til en grynet dej.
Tilsæt mælken og ælt
dejen sammen.
2. Læg den bløde dej
på et stykke smørrebrødspapir.
Tryk dejen ud med hånden
til en ca 2 cm tyk plade.
3. Stik brødene ud af
dejen med en rund form, som skal være ca 4 cm i diameter.
4. Smelt resten af fedtstoffet
i en gryde. Hæld det i et ovnfast fad.
5. Vend brødene i fedtstoffet
og stil dem tæt sammen på det ovnfaste fad.
6. Sæt fadet med brødene
i ovnen ved 250 °C og bag dem i ca 15 min.
7. Server kuvertbrødene
fra fadet.
Tips: Bland gerne lidt ost i fedtstoffet som brødene
vendes i.
Godt hvis du vil servere
dem som snacks.
Se alle de bedste opskrifter med Kuvertbrød eller med Boller
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------