Frokost. Arbejdstid: 25 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kyllingeleverragout
300 g kyllingelever (frossen, optøet)
1 løg
1-2 fed hvidløg
125 g champignon
2 spsk olie
2-3 små salvieblade
1 dl hvidvin
1 dl piskefløde
salt og peber
*
Sådan laves Kyllingeleverragout
1. Befri kyllingeleverne for årestammer og eventuelle
galdeaftegninger.
2. Del kyllingeleverne en gang.
3. Pil løg og hvidløgsfed og hak begge dele fint.
4. Skær rodskiven af svampene og skyl dem kort under
rindende, koldt vand.
Tryk dem tørre og skær dem i skiver.
5. Varm olien på en pande. Svits det hakkede løg gyldent.
Tilsæt det hakkede hvidløg og lad det svitse med et øjeblik.
Tilsæt derefter kyllingeleverstykkerne og steg dem et par min.
Krydr med salt og peber under stegningen.
6. Lad champignonskiverne svitse med, til de tager farve, og
hak salviebladene og vend dem i.
7. Kom hvidvin og piskefløde ved og lad retten snurre ved
svag varme ca 5 min.
Smag ragouten til, inden den serveres.
Server Flûtes, fx Flûtes
med krydderurter, eller Gulerodsbrød,
små, til.
Bønner,
grønne, marinerede, Courgettesalat
eller Blomkålssalat
kan serveres til.
Tips: Retten kan også serveres som hovedret med løse
ris eller rispilaf
til.
Se alle de bedste opskrifter med Kyllingelever
Se alle de bedste opskrifter med Kylling
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------