Logo

Kartoffelsalat med ærter og dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsalat med ærter og dild

 

Sennep og sennepsfrø giver smag til denne salat. Du kan give sennepsfrøene et opkog i friskt koldt vand 3-4 gange, hvis du vil have en mildere sennepssmag.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 3-4 personer.

 

# Ingredienser til Kartoffelsalat med ærter og dild:

2 tsk dijonsennep

1 tsk sennepsfrø

1 spsk hvidvinseddike

2 spsk olie

500 g kogte kartofler

150 g sukkerærter (eller bælgede grønne ærter)

1 lille rødløg (fintsnittet)

frisk dild (fintsnittet)

salt og peber

*

 

Sådan laver du Kartoffelsalat med ærter og dild:

Pisk sennep, sennepsfrø, vineddike og olie sammen og spæd evt. med lidt vand.

Smag til med salt og peber.

Skær kartoflerne i skiver og vend dem i dressingen.

Skyl sukkerærterne og snit dem fint.

Vend dem i salaten sammen med fintsnittet rødløg og dild.

 

Kartoffelsalat med ærter og dild


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her