Logo

Ostegratineret majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ostegratineret majs 

 
Majs på den ene eller anden måde har været en fast ingrediens i mange måltider. Server dette bagte tilbehør til grillet eller stegt oksekød eller vildt.
4-6 personer

 
# Ingredienser
2 dåser sukkermajs (ca. 720 g)
2 æg, let sammenpisket
2½ spsk hvedemel
2 spsk sukker
2 spsk smør, smeltet samt lidt ekstra til fadet
½ tsk salt
5 dl fint revet skarp cheddarost

 
# Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 175 °C.
Smør et 25 cm langt ovalt bagefad, som er egnet til at servere i.

 
2. Kom majsene i en røreskål.
Rør æg, mel, sukker, smør, salt og 4½ dl af osten i.

 
3. Hæld blandingen i fadet og drys den resterende mængde ost over.
Bages på midterste rille i ovnen i 45 min, til retten føles fast.
Hvis overfladen for tidligt bliver brun, dækkes fadet med et stykke stanniol.
Lad retten stå i 2-5 min. inden servering

 
Se alle de bedste opskrifter med Julemad og Gl. dansk mad

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv:
Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her