Logo

Roquefortmousse på baguette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Roquefortmousse på baguette 

 
Ostemassen bliver bedst, hvis den kan ligge og modne til næste dag. Det er jo også praktisk med retter, som kan forberedes dagen før, man skal have gæster.
Tid: ca 20 min. 4-6 pers.

 
# Ingredienser
3 spsk yoghurt
1½ spsk blødt smør
100 g roquefort
sellerisalt
peber
1 spsk hakket purløg
1 baguette
1 fed hvidløg
PYNT:
bladselleri
 
* Fremgangsmåde
1. Bland yoghurt, blødt smør og roquefort i blender eller foodprocessor.
Smag til med sellerisalt og peber.
Rør purløget i og stil ostemassen koldt.

 
2. Skær baguetten i ca 2 cm tykke skiver.
Rist skiverne i ovnen og gnid dem på den ene side med det overskårne hvidløgsfed.

 
3. Form roquefortmoussen med en ske og læg den på brødskiverne.
Pynt med bladselleri,

 
Tips: I stedet for yoghurt kan du bruge syrnet fløde 9%.

 

Se alle de bedste opskrifter med Ost

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her