Middelsvær at lave. Lav pris. 4 personer. Tilbehør. Arbejdstid: 25 min. Fritering: 2-3 min.
# Ingredienser
til Majskroketter, amerikanske
2 dl kogte majskorn (friskkogte eller fra dåse)
1 lille løg
1 æg
hvedemel ()
1 tsk bagepulver
½ dl mælk
salt og peber
Fritering:
olie
*
Sådan laves Majskroketter, amerikanske
1. Lad majskornene løbe af i en sigte og hak dem fint.
2. Pil løget og hak det fint.
Bland hakket løg og majs, æg, mel, bagepulver og mælk til en
ensartet dej.
Krydr med salt og peber.
3. Varm olien op i en gryde til 180 °C. Olien har den
rigtige temperatur, når en franskbrødsterning på bliver gylden på 1 minut.
4. Form dejen til små boller, ved hjælp af en dessertske, og
kog dem, nogle stykker ad gangen, 2-3 min. i olien, til de er gyldne og sprøde.
5. Tag majskroketterne op med en hulske og lad dem dryppe af
et øjeblik, på fedtsugende papir.
Server straks.
Tips: Server majskroketterne som tilbehør til
kødretter.
Majskroketter kan også serveres til drinks.
Se også Rød peber
pesto
Se alle de bedste opskrifter med Majs
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm
køleskab, Mad til 1
person eller Mad på 30
min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------