Logo

Grillede majskolber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede majskolber

 
Hvis du kan lide det eksotiske, krydrer du majsen med limesmør. Til den klassiske variant tager du hvidløgs- eller urtesmør 😎
Til 4 portioner. Tilberedning: 30 min.

 
# Ingredienser
1 l mælk
½ l vand
1 tsk sukker
4 istandgjorte majskolber
½ økologisk lime
1 rød chili
40 g smør
 
* Tilberedning
1. 1 l mælk, ½ l vand og 1 tsk sukker varmes op i en bred gryde.
4 istandgjorte majskolber koges deri i 20 minutter ved middelvarme.
Tag dem så op af mælken og lad dem dryppe godt af.

 
2. ½ økologisk lime skrælles tyndt med kartoffelskrælleren.
Skallen hakkes fint.
1 rød chili flækkes, udkernes og hakkes fint.
40 g smør, der har stuetemperatur, blandes med limeskallen, chilien og lidt salt.


3. Majskolberne grilles 5-8 minutter.
Så tages de af grillen og serveres med hver ¼ af limesmørret.

 
Tip: Majskolberne skal først saltes til sidst, ellers bliver kornene hårde.

 
Energi pr. portion: 3 g protein, 10 g fedt, 16 g kulhydrater. = 163 kcal (685 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her