Logo

Hvidt brød i en brødmaskine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidt brød i en brødmaskine 

 
At lave hjemmelavet hvidt brød i en brødmaskine er slet ikke svært. Prøv en opskrift på 750 gram. Brug det færdige produkt til sandwich eller familie-te!
750 gram brød. Tid 6 timer

 
# Ingredienser
Hvedemel 400 g
Smeltet smør/olie 4 spsk
Melis 1 spsk
Salt 1,5 tsk
Tørgær 2 tsk
Vand 250 ml.

 
* Tilberedning
1. Smelt smørret i en separat skål.
2. Hæld derefter olie/flydende smør i formen i brødmaskinen.
Hæld 30 °C varmt kogt vand i, hæld sigtet mel, sukker og salt i.
Tilsæt gær.
3. Vælg program i brødmaskinen: "fransk brød" eller en anden, der varer 6 timer.
4. Under bagningen kan du åbne låget og kontrollere brødet.
Hvis dejen ikke ser blød nok ud, tilsættes 1-2 spiseskefulde kogt vand.
5. Fjern det færdige hvide brød fra ovnen. Server og skær i skiver!

 
Kalorieindhold 255,6 kcal. pr 100 g.
Proteiner 9,8 g. Fedtstoffer 4,4 g. Kulhydrater 53,5 g.

 

Se alle de bedste opskrifter med Bagemaskine

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her