Logo

Kondenseret mælk - info fra Kogebog.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kondenseret mælk - info fra Kogebog.dk Kondenseret mælk - info fra Kogebog.dk

 
Kondenseret mælk er komælk, hvorfra der er fjernet vand. Det findes oftest med sukker tilsat, i form af sødet kondenseret mælk, i det omfang begreberne "kondenseret mælk" og "sødet kondenseret mælk" ofte bruges i flæng i dag.
Kondenseret mælk indeholder 25-30% vand, mens almindelig mælk består af ca. 90% vand.
Kondenseret mælk er den rette ingrediens, hvis du vi vil have en cremet konsistens i kager, slik og desserter. Sammen med syre fungerer mælken som stivelsesmiddel, så hvis du f. eks. blander lidt citronsaft i cremen, tykner den og kan fx bruges i citrontærte og som fundament i is.

 
Se de bedste opskrifter med kondenseret mælk

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her