Logo

Sardinfyldt citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sardinfyldt citron 

 

En sjov lille ret fra Italien, hvor man imidlertid plejer at fylde citronerne med sardiner i olie. Måske tomat og basilikum giver mere smag, men du kan lade din egen smag råde.

Tid: ca 15 min. 4 stk.

 
# Ingredienser
4 små citroner
1 ds. sardiner i tomat
1 dl kogte ris
1 tsk citronsaft
1 tsk basilikum
1 spsk hakket purløg
dild

 
* Fremgangsmåde
1. Skær et låg af toppen af citronerne.
Skær også en tynd skive af bunden, så citronerne står stabilt.

 
2. Udhul citronerne og hak frugtkødet. Gem saften.

 
3. Bland derefter frugtkødet fra citronerne med væden fra sardinerne, kogte ris, citronsaft, basilikum og purløg.

 
4. Del sardinerne i mindre stykker. Vend dem forsigtigt i blandingen.

 
5. Fyld citronerne med sardinblandingen. Pynt med dild.

 
6. Server som forret sammen med ristet brød.

 
Tips: Hvis citronerne er store, kan du også dele dem i halve og 
lade disse fungere som skåle til fyldet.

 

Se alle de bedste opskrifter med Små retter

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her