Logo

Sardin - Pilehardus sardina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sardin - Pilehardus sardina 

 
Sardin er en lille sildefisk med store skæl. Den fanges i enorme mængder ved Portugals, Spaniens, Frankrigs og Sydenglands kyster, hvor den også spises frisk, oftest stegt eller grillet. Herhjemme fås sardiner kun på dåse, et udmærket produkt, i reglen nedlagt i olie og/eller tomat, eller på anden måde krydret. Der fås også benfri sardiner på dåse.
Danske »sardiner« er baseret på Brisling.

 

Se de bedste opskrifter med Sardin

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her