Her får du sardiner i flere spændende udgaver. Fx Bagte
sardiner med ricotta, Bagte ansjoser med tomat, Bagte sardiner med tomat,
Bruschetta tilbehør.
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 20 min. 4 personer.
# Ingredienser
4 tomater
1 courgette
purløg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
salt og peber
8 sardinfileter
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 180
°C.
Skyl tomater og
courgette, og skær dem i skiver.
Skyl og hak
purløget. Pil og hak hvidløget.
Arrangér lag med
skiftevis tomat og courgette i rosetter
i små, ovnfaste
portionsskåle.
Dryp med olie, drys
med hakket hvidløg, og smag til.
Skyl sardinerne
under rindende, koldt vand.
Krydr, og læg to i
hver skål.
Drys med hakket
purløg, og læg låg på.
Bag i ovnen 20 min.
Bagte sardiner med ricotta, tomat og courgette
Tilsæt 1 tsk ricotta pr. skål, og
drys med 1 knsp paprika inden servering.
Bagte ansjoser med tomat, og courgette
Udskift sardiner med 8 friske ansjosfileter og
purløg med hakket mynte
Bagte sardiner med tomater, courgette og gedeost
Læg 1 skive gedeost på midten af hver portion.
Dryp med lidt honning, og bag som beskrevet i
hovedopskriften.
Bruschetta tilbehør
Rist 4 skiver groft, lyst brød.
Dryp med olie, og drys med soltørrede tomater i tern.
Pynt med basilikum. Servér som tilbehør.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------