Også en kotelet kan
en gang imellem tåle lidt afveksling: Prøv den engang med forårs løg, æble og
merian - Du får succes med denne opskrift...
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
150 g forårsløg
1 rødt æble
2 svinekoteletter (a
200 g)
3 spsk olie
4 stilke merian (eller
2 tsk tørret merian)
salt, peber, muskat og
lidt sukker
* Tilberedning
1. 150 g forårsløg gøres i stand og skæres i
tynde ringe.
1 rødt æble halveres, udkernes og skæres i tynde både.
2 svinekoteletter krydres
med salt og peber.
På en stor pande
varmes 3 spsk olie op.
Koteletterne brunes
stærkt på begge sider i 1 min.
De lægges i et ildfast
fad, og der lægges 2 stilke merian over hver (eller der drysses ½ tsk tørret
merian over hver).
2. Koteletterne steges møre 12-14 min i den
forvarmede ovn ved 180 °C. (Varmluft kan ikke anbefales.)
Forårsløg og æble
steges let 3-4 min i stegefedtet på panden.
Bladene nippes af 2
stilke merian, hakkes og tilsættes (eller ½ tsk tørret merian).
Det krydres med salt,
peber, muskat og lidt sukker og serveres til koteletterne.
Energi pr. portion:
39 g protein, 24 g fedt, 16 g kulhydrater = 440 kcal (1840 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.