Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Fyldte artiskokker med tunfisk
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter plus
bagetid
# Ingredienser
4 store skiver hvidt brød
8 artiskokbunde (fra dåse)
100 g tunfisk med væde (fra dåse)
1 fed hvidløg
3 spsk olie
3 spsk flåede tomater (fra dåse)
3 stilke persille
1 spsk snittet purløg
* Tilberedning
1. Ovnen forvarmes til 175 °C.
Af hver skive brød udskæres 2 runde stykker på størrelse med
artiskokbundene.
2. Skyl artiskokbundene af, lad dem dryppe af i en si og
derpå tørre på et stykke køkkenrullepapir.
Lad også tunfisken dryppe af i en si.
3. Hvidløgsfeddet skrælles.
Olien hældes i en lille skål, og hvidløget presses i.
Det røres godt sammen.
4. De runde brødskiver smøres med hvidløgsolie.
Så lægges de på en plade og bages på begge sider i den forvarmede ovn, til de
er brune og sprøde.
5. Tomaterne hakkes med en kniv og røres sammen med
tunfisken.
Persillen skylles, rystes tør og hakkes fint.
Den røres i tomaterne.
Artiskokbundene fyldes med det og sættes på brødskiverne.
De serveres, drysset med purløg.
Pr. portion ca 199 kcal/837 kj. 7 g protein, 11 g fedt, 17 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------