Logo

Philadelphia ostedip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Philadelphia ostedip 

 
Den lidt syrlige smag som Philadelphiaosten har, gør den anvendelig som smagsgiver i mange retter. Prøv fx vor spændende dipsauce. som er let at røre sammen.
Tid: ca 15 min. 6 pers.

 
# Ingredienser
1 ds. sardelfileter (ca 60 g)
1 spsk kapers
1 dl finthakket persille
3-4 fed hvidløg
1-2 spsk tomatpuré
friskpresset saft af 1 citron
½ dl olie
1 pk. Philadelphia ost (200 g)

 
* Fremgangsmåde
1. Hak sardeller, kapers og persille. Anvend gerne foodprocessoren.

 
2. Pres hvidløget i og tilsæt tomatpuré, citronsaft og olie, lidt ad gangen.

 
3. Mix alle ingredienserne sammen med osten.

 
4. Anret ostemassen i en lille serveringsskål.

 
5. Server med forskelligt tilbehør, som man kan dyppe i ostemassen, fx tortillachips, babymajs, peberfrugtstykker, blomkålsbuketter, cherrytomater m.m.

 
Tips: Dippen kan røres op med lidt cremefraiche eller yoghurt naturel, og passer således udmærket som sauce til grillet eller stegt kød eller fisk.

 

Se alle de bedste opskrifter med Dip

 

Se alle de bedste opskrifter med Små retter

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her