Logo

Grønsagsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagsboller 

 
Opskrift på virkelig lækre grønsagsboller til middagsmaden. De smager helt fantastisk godt fyldt med skinke, porre, kartofler, løg og gulerod.
Tilberedningstid: 30 min. Til 1 portion: kan udvides til flere.

 
# Ingredienser
125 g kartofler
1 gulerod
½ lille porre
½ løg
salt og friskkværnet peber
1 knsp reven muskat
25 g skinke
½ tsk grønne peberkorn
25 g hvedemel
1 æg
2-3 kviste purløg
olie til friturestegning

 
* Tilberedning
Skræl kartofler og gulerod og gør porren i stand.
Skær grønsagerne samt løget i små terninger og damp dem i lidt vand i 8-10 min.
Krydr med salt, peber og reven muskat.

 
Purér grønsagerne i blenderen eller en kartoffelpresse og smag pureen yderligere til med krydderierne.

 
Skær skinken i fine terninger og kom dem i pureen sammen med de let knuste grønne peberkorn.

 
Kom mel, æg og fintklippet purløg i grønsagspureen og rør, til den er glat og sammenhængende.

 
Form pureen til små boller og frituresteg dem i olie, til de er smukt gyldne.

 

Se de bedste opskrifter med Mad til 1

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her