En god hverdagsmiddag. som kan tilberedes, med hvad du nu har i fryseren. Både kød og grønsager er
godt at have i huset, og her er en virkelig lækker ret
Tid: 1 time, heraf
45 min i ovnen. Retten er fryseegnet uden persille. Holdbarhed 5 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 dl rasp
2½-3 dl vand
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
400 g hakket oksekød
2 spsk fransk sennep
600 g frosne sommergrønsager
½ tsk salt
½ tsk basilikum
½ dl fintklippet
persille
* Fremgangsmåde
1. Lad raspen trække
i vandet 10 min.
2. Tilsæt salt, sort
peber, hakket kød og sennep.
3. Rør det sammen
til en smidig fars.
4. Hæld de uoptøede
grønsager i et letsmurt ovnfast fad.
5. Drys med lidt
salt og smuldr basilikum over grønsagerne.
6. Dæk grønsagerne
med farsen.
7. Sæt fadet i en 175
°C varm ovn 45 min.
8. Drys persille
over og server med kogte kartofler.
Tips: Retten kan også tilberedes i portionsforme og
bages alle på éngang.
Gode at fryse ned og
tage frem til frokost eller middag en travl dag.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød eller Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------