Familien Romanoff har lagt navn til mange retter. Én af de
bedste er vel nok jordbærdesserten. Mange serverer både is og flødeskum på
toppen. Her holder vi os til den enkle version med flødeskum. Arbejdstid: 20
min. Trækketid: 3-4 timer Ikke fryse-egnet
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 15 min. Trækketid: 2 timer
# Ingredienser
500 g jordbær
2 spsk melis
1 dl Grand Marnier
1½ dl friskpresset
appelsinsaft (ikke juice)
1½ dl piskefløde
* Fremgangsmåde
1. Skyl bærrene og
nip blomsten af.
Læg dem i en skål,
drys med sukker og hæld likør og siet appelsinsaft over.
Stil skålen i
køleskabet mindst 2 timer.
2. Lige før
serveringen fordeles bærrene med lage i 4 dessertglas.
Læg en stor klat flødeskum øverst.
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se
opskrifter på sommermad HER