Logo

Gulerodsmarmelade med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerodsmarmelade med abrikoser

 

En flot og forfriskende marmelade, som er skøn at sætte på morgenbordet især med ristet brød. Du skal blot røre ingredienserne sammen og sætte hele "marmeladen" i ovnen så passer den sig selv.

Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 2 timer. Ikke fryse-egnet. (2 glas)

 
# Ingredienser til Gulerodsmarmelade med abrikoser:
500 g gulerødder
1 citron
3 appelsiner
200 g tørrede abrikoser
500 g sukker
*
Sådan laver du Gulerodsmarmelade med abrikoser:
Riv gulerødderne på den fine side af et rivejern.
Pres saften af citron og appelsiner.
Hak de tørrede abrikoser.
Bland det hele sammen med sukker i et ovnfast fad.
Dæk fadet til med låg eller alufolie og sæt det i ovnen ved 150 °C i 2 timer.
 
Rør marmeladen igennem og hæld den på skoldede glas.
Luk dem til med det samme.
Den kan opbevares i 1 måned i køleskabet.
 
TIPS: Marmeladen kan også koges i en gryde ca 45 min, men så skal der røres jævnligt i gryden over hele bunden.
 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her