Den gode opskrift på cremet og lækker agurkesuppe med icebergsalat
eller kinakål og kommen. Server som en kold forret til en god middag.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Køletid: mindst 2
timer
# Ingredienser
250 g gulerødder
1 liter hønsekødsuppe, evt. bouillon af terning
200 g icebergsalat eller kinakål
salt, peber
1 tsk hel kommen
bredbladet persille
* Fremgangsmåde
1. Skrab gulerødderne og riv dem groft.
2. Bring suppen i kog og tilsæt gulerødder samt fintstrimlet
salat.
Drys med salt og peber, tilsæt kommen.
Lad suppen simre under låg i 10 min.
3. Kør suppen til mos i en blender eller gnid den gennem en
fin sigte.
Tilsæt evt. lidt bouillon eller vand, hvis den er for tyk.
4. Stil suppen i køleskabet i mindst 2 timer.
5. Smag suppen til og drys med persille lige inden
serveringen.
Tips: Kan også tilsættes avocado, lakserogn eller
rejer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.