Lækker ret med dejlig farve
og smag. Baconen giver et dejligt knas til den fløjlsbløde suppe. Vores opskrift er nem og giver en dejlig
smagfuld suppe.
4 personer. Koge-/stegetid: ca 45 min.
# Ingredienser
1 stort løg
500 g gulerødder
2 kartofler
200 g persillerødder
1 spsk olie
1 liter
hønsebouillon
1 dl fløde (eller
mælk)
2 spsk citronsaft
salt og peber
125 g bacon (i skiver)
2 spsk pesto (grøn)
Pynt: evt. friske basilikumblade
Tilbehør: fuldkornsflûte ristet i tynde skiver
* Tilberedning
1. Hak løget, skræl
gulerødder, kartofler og persillerødder, og skær dem i mindre stykker.
Svits grønsagerne,
uden at de tager særlig farve.
Tilsæt bouillon, kog
det sammen ca 30 min, og blend så suppen med en stavblender.
2. Varm suppen op
igen under omrøring, og smag til med fløde, citronsaft, salt og peber.
3. Steg baconen på
en pande, til den er sprød, og læg den på noget fedtsugende papir.
Smuldr den over suppen, og dryp lidt pesto på hver portion suppe.
Pynt evt. med
basilikumblade.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.