Logo

Saftevandsis med hyldeblomst og kiwi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saftevandsis med hyldeblomst og kiwi


Smukke og læskende ispinde, som køler herligt på de mest solrige dage. En Frisk is opskrift til dig her

Til 4 ispinde

 
# Ingredienser
1 kiwi, skrællet
2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
2 dl vand
Isforme + ispinde
*

 
Fremgangsmåde
Skær kiwien i tynde skiver, og kom 1-2 skiver i hver isform.
Bland hyldeblomstsaft og vand, smag til – den skal være til den søde side, så smager den bedst, når den er frosset til is.
Fordel saften i formene, og frys dem i ca. 4-6 timer, så de er dybfrosne.

 
Tips: Brug ca. 50-75 g friske jordbær i skiver i stedet for kiwi.
Se flere dejlige opskrifter på is HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 
Oversat fra engelsk: En ispop er et vand eller en mælkebaseret formfrosset snack på en pind. I modsætning til is eller sorbet, der piskes under frysning for at forhindre iskrystaldannelse, fryses en ispop i hvile og bliver en fast isblok. Pinden bruges som håndtag til at holde den i.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her