Slik Lækkeri. Arbejdstid: ca 10 min. Let at lave. Lav pris. Mængde: ca 10 stk.
# Ingredienser
til Romkugler
150 g småkager eller wienerbrød
25 g mandler (½ dl)
3-4 spsk fast æblemos
2 spsk kakaopulver
ca 2 spsk rom
Endvidere: krymmel eller kokosmel
Små papirforme
*
Sådan laves Romkugler
1. Knus småkagerne med en kagerulle.
Hvis der bruges wienerbrød, skal det hakkes fint eller
males.
2. Skold og smut mandlerne og hak dem fint.
3. Rør mandler, æblemos, kakaopulver og rom sammen med
kagesmuldet.
Rør massen ensartet.
4. Form »dejen« til kugler. En spiseske er en god hjælp.
Rul kuglerne i chokoladekrymmel, flerfarvet krymmel eller
kokosmel.
Sæt romkuglerne i små papirforme og stil dem køligt, til de
skal spises.
Tips: »Dejen« kan tilsættes 25 g hakkede rosiner, evt
i stedet for mandler.
Romkuglerne kan overtrækkes med Glasur eller Chokoladeglasur, inden de
rulles i krymmel eller kokosmel.
Glasuren skal være let fugtig endnu, så krymmelet
(kokosmelet) hænger ved.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------