Kyskager eller marengskys er lækre i sig selv, men du kan
også bruge marengskys til at pynte større kager eller som topping på fx en
isdessert.
1 portion: ca. 40 kys. Tid: 15 min + bagetid 60 min.
# Ingredienser
3 æggehvider
85 g sukker (ca 1 dl)
75 g flormelis (ca. 1½ dl)
* Tilberedning
Pisk æggehviderne skummende og tilsæt sukker lidt efter
lidt.
Pisk til blandingen er sej.
Sigt flormelis i og vend det forsigtigt i blandingen.
Sæt små toppe (ca 3 cm i diameter) på 3 plader med bagepapir
- brug en sprøjtepose med en stjernetylle.
Bag kyssene ca. 1 time ved 100 °C varmluft.
Lad dem stå i ovnen på eftervarme, indtil ovnen er kold.
Lad kyskagerne køle af på en bagerist og opbevar dem i en
lufttæt beholder.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.