Logo

Vildtgryde med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vildtgryde med æbler 

 
Renskav / renkød er magert, har en fin vildtsmag og er derfor velegnet til at krydre med enebær og svampe. Andet vildtkød eller pastrami kan også bruges med succes.
Tid: 30 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
1 250 g renskav, vildtkød eller pastrami
1 løg
2 æbler
1 spsk smør eller margarine
1 ds. kantareller (200 g)
2 dl fløde 13
2 spsk vand
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
8-10 enebær
persille

 
* Fremgangsmåde
1. Optø kødet så meget, at det kan skæres i tern.  

 
2. Skræl løg og æbler. Riv begge dele groft.
Brug foodprocessorens grove riveskive.

 
3. Smelt fedtstoffet på en stegepande.
Når det er stegeklart lægger du kødet på og bruner det let.

 
4. Tilsæt løg, æbler og kantareller. Lad det stege med nogle min.

 
5. Hæld fløde og vand ved.
Tilsæt salt og sort peber og let knuste enebær.
Lad det simre 10 min ved svag varme.

 
6. Server retten drysset med persille.
Kogte, pressede kartofler og icebergsalat er godt dertil.

 
Tips: Renskav er tynde skiver af rensdyrkød, som købes frossent.
Hvis det ikke kan fås, kan du bruge pastrami i stedet.

 

Se alle de bedste opskrifter med Vildtkød

Se alle de bedste opskrifter med Brød

Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her