"Pasgetti,
uhmmm!". Man behøver ikke være ret mange år, før spaghetti med kødsauce er
noget af det bedste, man ved. Men det smager også skønt; det synes de fleste -
både børn og voksne.
Her får du Kogebog.dk
opskrift på pastasauce med kød.
Til 4 personer.
# Ingredienser
400 g hakket oksekød
(højst 12 g fedt pr. 100 g)
2 hakkede løg (200
g)
2 store, revne
gulerødder (200 g)
1 dåse flåede,
hakkede tomater
1 finthakket fed
hvidløg
1 lille dåse
koncentreret tomatpuré
2 dl vand
1½ tsk tørret
oregano
1 tsk salt
peber
Tilbehør:
kogt pasta, beregn
100 g tør pasta eller 125 g frisk pasta pr. person
en stor skål salat
godt brød
* Tilberedning
1. Brun kødet i en
gryde uden fedtstof.
2. Tilsæt løgene og
brun dem med i 1 min.
3. Tilsæt de øvrige
ingredienser og lad saucen småkoge i 20 min under låg ved svag varme.
4. Tilsæt ekstra
vand til saucen, hvis den er blevet for tyk, og smag evt. til med mere salt.
5. Kog pastaen i
rigeligt, letsaltet vand, som angivet på pakken.
6. Server saucen med
pasta, en stor skål grøn salat og godt brød.
Energi pr. person:
3000 kj (710 kcal)
Energifordeling: Protein: 21 % (38 g) Kulhydrat: 63 % (112 g) Fedt: 16 % (13 g)
Vil du tabe dig, kan
du spise: Ca 150 g kogt pasta med en sjettedel bolognese-sauce og al den salat,
du har lyst til. Undlad brød.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.