Lækre tyrkiske fladbrød med lam, tomater, forårsløg og feta. De sprøde brød smager skønt med yoghurtdressing til. Snup lige opskriften her
☺ Retten kan tilberedes af
Børnekokke. (6 stk.)
# Ingredienser
Dressing:
2 dl yoghurt naturel
2 tsk frisk, hakket krusemynte
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pandebrød:
6 Lune pandebrød, se opskrift
Lam:
400 g lammekød, fx kølle
25 g smør
1 fed knust hvidløg
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
---
200 g feta i tern
2 tomater i tynde både (ca. 200 g)
6 forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
krusemynte
* Tilberedning
Dressing: Rør yoghurten med de øvrige ingredienser.
Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag
den til.
Pandebrød: Tilbered pandebrødene efter opskriften.
Lam: Skær lammekødet fri for sener og hinder.
Skær kødet i små tern.
Lad smørret blive gyldent i en stegepande.
Brun lammekødet i ca. 4 min ved kraftig varme og under
omrøring.
Tag panden af varmen og tilsæt hvidløg, salt og peber. Smag
til.
Ved serveringen: Fordel kød; feta, tomater og forårsløg på
de lune brød.
Fold dem sammen.
Hold dem evt. lukkede med tandstikkere og server dressingen
til.
Se alle de bedste opskrifter med Pandebrød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.