Tunfisk med avocado og mango er perfekt som forret til en
god aften, fx når du får gæster. Husk god tun og høj kvalitets avocadoer gør en
forskel.
# Ingredienser
250 g frisk tun
2 modne avocadoer (vigtigt at de er modne)
2 modne mango
1½ dl god soja
2 tsk sesam/wasabi-blanding fra Santa Maria
I glasset: Champagne, demi-sec
* Tilberedning
Skær tunen i tern.
Skær både mangokød og avocadokød i
tynde skiver og
Krydr med sesam/wasabi-blandingen.
Hæld soja i små skåle, og server med
pinde.
Pynt evt med koriander.
Se alle de bedste opskrifter med Tun
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.