Her får du lette retter i flere spændende udgaver. Fx med
tun og agurk, sværdfisk og agurk, tun og courgette, chutney eller hot-and-spicy
bidder – de bedste forretter
Forberedelse: 20
min. Tilberedning: 10 min. Giver 25 bidder
# Ingredienser
250 g tunfilet
salt og peber
½ agurk
100 g tomatchutney
* Tilberedning
Skær tunen i 2 cm
tern. Krydr med salt og peber.
Steg fisken hurtigt
på alle sider på en meget varm pande.
Læg fiskestykkerne
på en tallerken, og sæt den i køleskabet.
Skær agurken i meget
tynde strimler med et mandolinjern.
Fjern overskydende
væske ved at duppe strimlerne med køkkenrulle.
Læg agurkestrimler
på en kinesisk eller anden dekorativ ske.
Arranger 2 tuntern
ovenpå agurken, og slut af med en klat chutney.
Sværdfisk og agurkebidder
Anvend sværdfisk i stedet for tun.
Den har samme fasthed og kan erstatte tun i enhver opskrift.
Tun og courgettebidder
Lav denne ret om sommeren med tynde strimler af små faste
courgetter.
Afdryp strimlerne 10 min for mat fjerne overskydende væske
Bidder med chutney af skalotteløg
Tilbered denne udgave med chutney af skalotteløg.
Tilsæt lidt friskkværnet peber.
Hot-and-spicy bidder
Udskift chutneyen med lidt wasabi med 1 spsk soja.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------