Spaghettien er
squash skåret i tynde strimler - du kan også skære den i tynde bånd med en
kartoffelskræller. Børn og voksne elsker denne ret.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 12 min.
# Ingredienser til Stegt
fisk og squashspaghetti:
400 g filet af multe
eller rødfisk
½ spsk olie
1 stor gul eller
grøn squash
1 løg (finthakket)
15 g smør
1 fed hvidløg
(knust)
1 bundt persille
(hakket)
salt og peber
*
Sådan laver du Stegt
fisk og squashspaghetti:
Skrab skællene af
fisken og del den i mindre stykker.
Krydr dem med salt og
peber og steg dem på en varm pande med olie 4-5 min på hver side.
Vask squashen og
skær den i tynde strimler som spaghetti.
Sauter løgene blanke
i en gryde med smør.
Tilsæt squash og
hvidløg.
Steg et par min.
under omrøring, tilsæt persille og server straks med den stegte fisk.
Kogebog.dk
har flere dejlige fiskeretter se selv her
Kilde: Hjemmets bedste MAD