Logo

Spidskål, smørdampet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidskål, smørdampet 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 8-12 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Spidskål, smørdampet
1 spidskål (ca. ¾ kg)
75 g smør
salt og hvid peber
*
Sådan laves Spidskål, smørdampet
1. Befri kålen for de yderste grove blade.
Del den i kvarte og skær stokken fra.
Skyl kålen og snit den fint eller lad den forblive i kvarte.

 
2. Smelt smørret i en tykbundet gryde. Det skal ikke tage farve.
Vend kålen heri.
Kålbåde skal bare lægges i.
Krydr med salt og peber.
Dæmp varmen og lad kålen mørne under låg 8-12 min., kortest hvis den er snittet.

 
Tips: Spis kålen til kogte- og stegte kødretter, fx Oksebryst, sprængt eller Rullepølse med tunge.

 

Se alle de bedste opskrifter med Spidskål

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her